Meer rust

Klaar met de rat race? Leer slimmer werken niet harder. Overzicht houden op je werkzaamheden. Ruimte creëren om te doen wat je écht leuk vindt. FOMO onder de knie krijgen. Focus opbouwen. Stapje voor stapje. Niet alles in één keer. Aan de hand van slimme routines. Elke dag een klein beetje beter.

Over mij

Job Baart de la Faille
Job Baart de la Faille

Ik coach kenniswerkers om slimmer te werken (en niet harder 😉 zodat ze productiever zijn en minder stress ervaren. Daarnaast werk ik als timemanagement trainer bij Tijdwinst.com en ben ik docent/coach bij Tio University of Applied Sience. Hierbij help ik ondernemers, leidinggevenden en studenten om slim te werken met nieuwe technologie. Niet in je hoofd blijven zitten maar learn by doing. Bij het optimaliseren van productiviteit maak ik gebruik van dagelijkse routines. Daarnaast helpen slimme productiviteit- en geheugentechnieken om productiviteit te verhogen. Werk wordt daarom makkelijker en overzichtelijk. Met als resultaat dat stress beheersbaar blijft en ruimte ontstaat voor creativiteit en ontspanning.

Habits

Met slimme routines (habits) probeer ik mijn leven zo leuk mogelijk in te richten. Alle experimenten met deze habits en de gedragsverandering die hier bij komt kijken pas ik zelf toe.

Ervaring

Naast Habits at Work geef ik timemanagement trainingen voor Tijdwinst.com. Daarnaast geef ik les aan de Tio University of Applied Sience in de vakken Internet Marketing en E-commerce. Als ondernemer heb ik 13 jaar een eigen grootte webbureau gerund met twee zakenpartners van rond de 30 medewerkers.

Certificatie

Ik ben gecertificeerd:

More about me

In het dagelijks leven ben ik vader van twee super kinderen. Ik ben verslaafd aan internet technologie en de gedragsverandering die daarbij komt kijken. Ik zit niet graag 9 to 5 achter een pc. Daarom ben ik een fervent buitensporter, hardlopen, wielrennen, zwemmen en golven voor het balgevoel.


Plan je afspraak