Coaching voor blijvend resultaat

Online coaching is een intensieve persoonlijke coachingsvorm. Hierbij werken we elke dag in kleine stapjes aan de gedragsverandering. Gedragsverandering is nodig om blijvende verandering in te zetten. Hierbij we werken aan de hand van apps als Coach.me en Todoist. Deze apps bieden de mogelijkheid om dagelijks de voortgang bij te houden. Deze Apps beschikken over een chatfuncties om dagelijks bij te sturen. Hierdoor kan je elke dag werken aan verbeteren! Dit laatste in tegenstelling tot traditionele coaching.

Online coaching vormen

Online coaching is zeer geschikt voor de volgende vormen van coaching.

  • Timemanagement coaching
  • Stressreductie coaching
  • Life coaching
  • Performance coaching
  • Meditatie coaching (Zen.nl gecertificeerd)

Wat krijg je?

De volgende onderdelen zijn een vast onderdeel van de coachingsvorm:

  • Offline sessies voor instructie
  • Dagelijkse chatcontact voor bijsturing
  • Wekelijkse 1:1 online review

Voordelen online coaching

Online coaching heeft duidelijke voordelen ten opzichte van offline coaching. Als eerste is het locatie onafhankelijk, waardoor er geen reistijd is bij afspraken. Ten tweede heeft deze vorm lage kosten. Als derde is deze vorm van coaching meetbaar effectief.

Voor wie?

Online coaching is niet voor iedereen geschikt voor iedereen. Omdat sommige complexe uitdagingen beter in een gesprek aangepakt kunnen worden. De vormen van coaching die ik aanbied zijn zeer geschikt voor het optimaliseren van je eigen (werk)performance. Hierbij kan je denken aan effectief werken, het creëren van overzicht van je werkzaamheden. Daarnaast ligt er de nadruk op leren werken met focus en het minimaliseren van afleiding. Online coaching is geschikt voor mensen die een doel voor ogen hebben maar problemen ervaren bij het effectief uitvoeren van hun ideeën.

Accountability

Een belangrijk onderdeel voor het werken aan dagelijkse verbetering is verantwoording afleggen. Daarvoor werken we samen door te kijken naar de resultaten van je voortgang. Waar nodig werken we aan het wegnemen van blokkades die er voor zorgen dat je niet toe komt aan het werk dat je écht graag wil doen.


Plan je afspraak