Leren werken met een efficiënt brein met een ADD coach

ADD coaching

De symptomen van ADD (Attention Deficit Disorder) zorgen er voor dat het richten en vasthouden van aandacht erg moeilijk is. ADD is een subtype van ADHD met minder uiterlijke kenmerken. Als je veel last hebt om je concentreren en gevoelig bent voor prikkels is het heel moeilijk om gefocust te werken. Met als resultaat dat relatief simpel werk lang duurt en je fouten maakt. Daarnaast zijn symptomen als uitstelgedrag en slaapproblemen ook vaak onderdeel van de uitdaging. Als je leert om deze symptomen te herkennen en je gedrag daar op aan te passen wordt jouw creatieve brein een juweeltje! Begin met een ADD coaching ontketen je brein met een ADD coach.

Onderdelen ADD Coaching

In overleg komen we tot de juiste vorm van begeleiding. Desgewenst met inzet van online coaching tools. In Amsterdam en omstreken kunnen we fysiek afspreken voor wekelijkse sessies. Bij ADD coaching werken we in een vast ritme aan de volgende onderdelen:

Eindresultaat ADD coaching

Aan het eind van deze ADD coaching vorm weet je wat je moet doen om gedragsverandering in te zetten. Met als doel rust in je hoofd waardoor je gefocust kan werken. Je hebt een eigen systeem ontwikkeld. Met het systeem kan je structuur geven aan dagen en productief werken aan doelen. Zonder jezelf al te hard te pushen. Je hebt geleerd wat je kan doen om je aandacht ergens bij te houden. Met deze tools heb je alles in handen om eigen ontwikkeling verder inzetten.

Ik ben gecertificeerd zen coach via zen.nl. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe lastig het is om met een gebrek aan aandacht te werken. Het lijkt er op of je brein op halve snelheid werkt. Leer jezelf helpen door slimmer te werken, niet harder. Wil je meer weten lees dan hier meer over mij.