“Na zes maanden coaching bij Job zijn mijn werk- en leef gewoontes drastisch gewijzigd. Ik heb zoveel meer overzicht over mijn werk. Ik heb praktische gereedschappen gekregen, bijvoorbeeld hulp bij openstaande taken die ik eerder vermeed. Dit zorgt voor veel ruimte in mijn hoofd om productiever te zijn in werk, maar ook in de rest van mijn leven.
Erik, Directeur afdeling Medische Isotopen

“Ik ben nog maar net begonnen bij Job maar het voelt nu al als een verlichting voor mijn werk. Erg blij dat ik bij hem met de coaching ben gestart!”
Ingrid, Opleidingsadviseur

“Van chaos in mijn hoofd naar rust en overzicht. Wat kan ik nog meer wensen van Job? Absoluut een aanrader!”
Merlijn, Eigenaar Evenementen Buro

“In korte tijd ben ik erin geslaagd om mijn agenda te structureren en mijn productiviteit te verhogen. Job zegt niet hoe ik iets moet veranderen maar is het klankbord in mijn zoektocht naar efficiëntie. Daarnaast geeft hij suggesties vanuit zijn ervaringen. Een zeer aangename manier van werken want ik leer mezelf zelfs beter kennen”
Stig, Operations & Team Manager

“Ik ben zeer dankbaar voor deze support en raad het echt iedereen aan”
Chetan, Senior ICT Manager

“Niet wilskracht of discipline maar iedere dag kleine, krachtige “habits” leveren een enorme sprong in productiviteit”
Sven, Organisatie Adviseur

“Job coacht niet. Hij analyseert, en laat je stapsgewijs je eigen Deltawerken bouwen tot je een rimpelloos meer van rust in jezelf hebt hervonden. Om er daarna op te kunnen surfen in je eigen tempo.”
Robert, Startup Manager

“Mijn doel was om elke dag heldere prioriteiten te stellen en deze ook te realiseren. Job geeft praktisch advies en helpt mij bij het vinden bij het probleem achter de vraag en hoe daar mee om te gaan.”
Gertjan, Beleidsadviseur

“Binnen een maand is mijn kijk op productiviteit volledig veranderd!”
Mee, Design Manager

“Het doel leek zo ver weg en nu heb ik dit stevige reslutaat al bereikt, geweldig!”
Ronald, Docent