Leren werken met een efficiënt brein met een ADHD coach

ADHD coaching

De symptomen van ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) zorgen er voor dat je moeilijk stil kan zitten. ADHD is het drukke broertje van ADD. Als je veel last hebt om je lang concentreren en gevoelig bent voor prikkels is het heel moeilijk om gefocust te werken. Met als resultaat dat focus werk lang duurt en je uitstelgedrag vertoont. Als je leert om deze symptomen te herkennen en je gedrag daar op aan te passen wordt jouw creatieve brein een juweeltje! Begin met een ADHD coaching ontketen je brein met een ADHD coach.

Onderdelen AHDD Coaching

In overleg komen we tot de juiste vorm van begeleiding. Desgewenst met inzet van online coaching tools. In Amsterdam en omstreken kunnen we fysiek afspreken voor wekelijkse sessies. Bij ADHD coaching werken we in een vast ritme aan de volgende onderdelen:

Eindresultaat ADHD coaching

Aan het eind van deze ADHD coaching vorm weet je wat je moet doen om gedragsverandering in te zetten. Met als doel rust in je hoofd waardoor je gefocust kan werken. Je hebt een eigen systeem ontwikkeld. Met het systeem kan je structuur geven aan dagen en productief werken aan doelen. Zonder jezelf al te hard te pushen. Je hebt geleerd wat je kan doen om je aandacht ergens bij te houden. Met deze tools heb je alles in handen om eigen ontwikkeling verder inzetten.

Ik ben gecertificeerd zen coach via zen.nl. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe lastig het is om met een gebrek aan aandacht te werken. Door mijn ervaring met het werken met studenten en coachees met ADHD weet ik wat je kan doen om je brein te helpen om zo optimaal mogelijk te functioneren. Leer jezelf helpen door slimmer te werken, niet harder. Wil je meer weten lees dan hier meer over mij.