fbpx Skip to main content

Hoe werkt Coach.me?

Het coaching platform Coach.me biedt de mogelijkheid om een persoonlijk online coaching programma te starten met één van de honderden geweldige online coaches over de hele wereld. Kijk hier voor een overzicht van de mogelijkheden voor online coaching.

Zoeken van een coach

Kies eerst een doel waar je op gaat focussen. Vervolgens check je dagelijks in op het Coach.me dashboard om je voortgang af te vinken. Hierbij kan je een korte notitie achterlaten voor jezelf (of je coach).

Dashboard
Dashboard
Kies een doel
Kies een doel

Online communicatie met je coach

De communicatie met je coach verloopt via berichten venster waarbij je ook foto’s en bestanden kan bijvoegen. In het notificatiescherm kan je eigen reminders en de props die van anderen hebt gekregen bekijken. Props werken erg motiverend als je nieuw gedrag probeert aan te leren.

Notificatie van Coach.me
Notificaties
Berichten van Coach.me
Berichten

Wat zijn de pro’s en con’s van online coaching ten opzicht van traditionele coaching?

Zoals aan elke vorm van coaching zitten er voor- én nadelen aan online coaching:

Voordelen

  • Frequent contact mogelijk
  • Online contact met meerdere coaches en coachees mogelijk
  • De vorderingen zijn meetbaar
  • Dagelijkse interactie
  • Laagdrempelig

Nadelen

  • Gemis aan Oogcontact (bij het alléén gebruiken van de app)
  • Intonatie van stemgeluid
  • Visuele terugkoppeling

Download de Coach.me app

Download de app in de Google Play store of de Apple store:

Donwnload in de Google Play store
Download in de App store

Conclusie

De coach.me app is erg geschikt voor het ondersteunen bij het opbouwen van een routine of het aanleren van nieuw gedrag. Voor complexe coachingsvraagstukken is het platform te beperkt denk ik. Hierdoor is het platform naar mijn menig zeer geschikt voor mensen die een grote motivatie hebben en al weten in welke richting ze op willen. Bij complexere uitdagingen kan het platform heel goed gebruikt worden in combinatie met offline gesprekken.


Heb je interesse in online coaching begin dan vandaag en meld je aan via onderstaande knop.

Get coached on Coach.me
Job Baart de la Faille

Ik ben een online coach die je helpt om slimmer te werken (en niet harder). Via online coaching help ik je om jouw eigen systeem en gedrag te ontwikkelen.

× Maak een belafspraak